Purjehdus Kroatia
20.–27.4.2024

Purjehdus
Kroatia
20.–27.4.
2024

Purjehduskurssi Kroatia

Purjehdus huhtikuussa Kroatian turkoosissa vesissä on oivallinen tapa avata purjehduskausi. Satamissa ei ole vielä ruuhkaa ja lämpötilat ovat samanlaisia kuin Suomen kesällä. Lähtösatama on Splitin lähellä sijaitseva Trogir, josta pyrimme suuntaamaan tällä kertaa pohjoiseen.

Retkellä voit suorittaa purjehtijakurssin, jatko purjehtijakurssin tai saaristopäällikkökurssin. Mukaan voit toki lähteä ihan vain nauttimaan ja viettämään upean purjehdusloman. Purjehduskokemusta et tarvitse. 

Lähtötasovaatimukset saaristopäällikkökurssille:  Tutustu

Matka on viikon mittainen, lauantaista lauantaihin. Veneet ovat uudehkoja, 44-54 jalkaisia ja niissä majoittuu mukavasti 8-10 henkilöä. Hytit ovat kahden hengen. Nukumme siis veneessä, joko suojaisissa kyläsatamissa tai luonnonsatamissa.

Jos sinulla on jo kokemusta Suomessa purjehtimisesta, tällä matkalla opit uusina asioina, miten rantaudutaan kyläsatamien rantakivetyksiin perä edellä, keula-ankkuria tai mooring-köysiä käyttäen. Myös luonnonsatamiin rantautuminen on hiukan erilaista kuin Suomessa. Matkalla oppii uusia asioita purjehtimisesta, mutta ennen kaikkea reissu on mukava kesäkauden avaus.

Aamiaiset valmistamme itse veneessä, kuten myös lounaat esimerkiksi luonnonsatamiin pysähtyen. Iltaisin rantaudumme idyllisiin saaristokyliin ja voimme nauttia illallisen ravintolassa. Matkan hinta on ilman kurssia 930 € ja kurssin kanssa 980 €. Lentoliput jokainen hankkii itse. Tämän hetken (11/23) hinta Splitiin esimerkiksi Norvegianilla on n. 300 €. Veneessä syötävät ruoat, satamamaksut, turistivero ja diesel maksetaan yhteisesti venekassasta, jota varten tulee varata n. 200-250€/hlö. Kippari ei osallistu venekassaan.

Ohjelma

Teams-tapaaminen 3.4. klo 19
Lähtijöiden lyhyt esittely, matkajärjestelyjen läpikäynti, mahdolliset kysymykset pakkauslistoista (toimitetaan etukäteen lähtijöille), itse purjehdukseen ja veneellä asumiseen liittyvien asioiden läpikäynti. Venejaot, jos lähtijöitä on enemmän kuin yksi vene.

Lento Splitiin la 20.4.
Halutessaan voi ottaa aikaisemmankin lennon ja tutustua vaikka muutaman päivän ajan Splitin kaupunkiin.

Lähtöjärjestelyt ja köydet irti la 20.4.
Tapaaminen klo 11 Trogirin venesatamassa. Kaupassa käynti ennalta tehdyn kauppalistan mukaisesti. Tavoitteena on, että lähdetään ensimmäiseen etappisatamaan jo lähtöpäivänä. Edellytyksenä on se, että vene saadaan ajoissa. Virallinen check-in aika on klo 17.

Su 21–to 25.4.
Aamupäivisin purjehditaan ennalta mietittyyn lounaspaikkaan. Iltapäivisin rantaudutaan uuteen kyläsatamaan. Iltaisin voi tutustua kylään ja nauttia illallisen ravintolassa. Ainakin yhtenä yönä yövytään luonnonsatamassa. 

Pe 26.4.
Paluu Trogirin satamaan, jonka jälkeen on mahdollista tutustua Trogirin idylliseen vanhaan kaupunkiin.

La 29.4.
Veneen luovutus ja lähtö kohti lentokenttää ja kotia.

 


Matkan varaus
Varaa paikkasi täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake ja tutustu peruutusehtoihin. Ilmoittautuminen on sitova. Lennot voit ostaa sen jälkeen, kun olet saanut meiltä vahvistuksen venepaikasta. 

Matkan maksaminen
Lasku lähetetään sähköpostilla ja se erääntyy seuraavana päivänä matkan alkamisesta. Varaudu esittämään kuitti maksupäivänä matkalla (Ilo Sailing ei kuulu kilpailu- ja kuluttajaviraston matkapakettilain mukaisen vakuusrekisteriin, minkä vuoksi matka veloitetaan vasta matkan alettua eikä ennen matkaa). Laskuttava yritys on Ilo Sailing Adventures 1604650-5.

Peruutusehdot
Tutustuthan toimitusehtoihimme
(MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT ULKOMAAN PURJEHDUKSILLA JA KOTIMAAN YLI 24 H RETKIPURJEHDUKSILLA)

 

Jos sinulla on kysyttävää, soita: Teemu Kullas 044 533 6469 tai Katja Kopra-Kullas 044 0787 854 tai lähetä sähköpostia info@ilosailing.fi

KROATIA RETKIPURJEHDUSKURSSI 20.–27.4.2024

Osallistun kurssille:

Ilmoittautuminen on sitova. Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.

14 + 1 =

Ilo Sailing purjehduskurssi

info@ilosailing.fi  /   p. 044 0787 854, 044 533 6469   /   Y-tunnus 3206542-3

Purjehduksen opettajat