Retki­kurssi Helsinki / Heinä-elokuu 2024

RETKIPURJEHDUS HELSINKI 30.7.–2.8.2024

Tämä neljän päivän retkipurjehdus alkaa Helsingistä, Sarvaston satamasta Jollaksesta. Suunta päätetään lähempänä kun näemme säätiedotukset, suuntaammeko itäiselle tai läntiselle Suomenlahdelle tai jopa Viron puolelle? Tarkoituksena on hyödyntää sekä palvelusatamia että luonnonsatamia.

Tällä retkipurjehduksella opit jotain uutta, ja saat syvennettyä aikaisemmin oppimiasi taitoja. Retkellä voit suorittaa purjehtijakurssin tai saaristopäällikkökurssin. Myös ensikertalaiset ovat tervetulleita, neljän päivän aikana saat varmasti uusia elämyksiä ja tutustut muihin saman henkisiin mereneläviin.Ennen kurssia suunnitellaan yhdessä kurssin ruokailut erikoisruokavaliot huomioiden sekä tehdään ostoslista. Ensimmäisen kurssipäivän aamuna käydään yhdessä kaupassa ja varustetaan vene retkelle tai vaihtoehtoisesti tilataan ruoka valmiiksi keräiltynä. Kun vene on valmis, lähdetään liikkeelle. Kurssilaisten toiveet pyritään myös huomioimaan satamia valittaessa. Kerrothan meille toiveistasi!

Päiväohjelma:
Aamupalan jälkeen irrotetaan köydet ja nostetaan purjeet suuntana uusi satama, jonne rantaudutaan iltapäivästä/alkuillasta. Lounas syödään kulussa tai jonnekin suojaisaan paikkaan ankkuriin pysähtyen. Illalla saunotaan, kokataan ja tutustutaan satamaan/saareen.

Yöpyminen:
Veneessä yövytään kahden hengen hyteissä. Saat tarkan varustelistan lähempänä matkaa.

Viimeisenä päivänä suunnataan takaisin lähtösatamaan, jossa lopuksi vielä siistitään vene ja laitetaan se satamakuntoon.

Kurssin hinta on 545 €. Toimistomaksu on 70 €, joka vähennetään loppumaksusta.
Minimi oppilasmäärä on neljä. Loppumaksu erääntyy 30 päivää ennen kurssin alkua. Jos sinulla on kysyttävää, soita: Katja Kopra-Kullas 044 0787 854 tai Teemu Kullas 044 533 6469 tai laita sähköpostia info@ilosailing.fi

Voit maksaa kurssin myös Edenred tai e-Passi työsuhde-edulla.

Tutustuthan toimitusehtoihimme

edenred epassi purjehdus
Retkipurjehdus helsinki ilo sailing
Retkipurjehdus Helsinki ilo sailing
Retkipurjehdus Helsinki ilo sailing
Retkipurjehdus Helsinki ilo sailing

ILMOITTAUDU RETKIKURSSILLE: Helsinki 30.7.–2.8.2024

Minulla ei ole omia pelastusliivejä ja haluan lainata. Kokoni on:

Haluan suorittaa retkellä:

Olen tutustunut toimitusehtoihin

3 + 14 =

Ilo Sailing purjehduskurssi

info@ilosailing.fi  /   p. 044 0787 854, 044 533 6469   /   Y-tunnus 3206542-3

Purjehduksen opettajat