ERILAINEN RANTALOMA

CHARTER-MATKAT

Yhdistä purjehdus ja etelän lomamatka. Tällä matkalla voit nauttia merellä liikkumisesta, vaikka sinulla ei olisi ennestään kokemusta veneilystä, me toimimme kippareina. Voit halutessasi osallistua purjehdukseen miehistön jäsenenä tai vaihtoehtoisesti vain nauttia maisemista ja auringosta. Päivittäiset purjehdusreitit valitaan turvallisuus edellä. Jos tuuli on liian kova tai keli muuten sellainen ettei haluta liikkua, voimme jäädä yhtälailla satamaan ja nauttia kylien tunnelmista tai rentoutua veneellä vaikka kirjaa lukien.

Matkat räätälöidään aina ryhmille. Kokoa kaveri-, harrastus- tai vaikka työporukka, niin järjestetään teille unohtumaton matka. Kohteet ovat tällä hetkellä Kreikka ja Kroatia. Kummassakin maassa on keväällä ja syksyllä meille Suomalaisille mitä parhain keli. Veneet ovat 40–50 jalkaisia köliveneitä, joissa majoittuu mukavasti 8–10 henkeä kippari mukaanlukien.

Matkan kustannus riippuen osallistumäärästä, kohteesta ja ajankohdasta on lentoineen noin 900–1300 euroa per osallistuja. Tyypillisesti aamiaiset ja lounaat valmistamme yhteistyössä veneessä ja illalla syömme kylien viihtyisissä ravintoloissa. Hintataso Kroatiassa on noin Suomen tasoa, Kreikassa hiukan edullisempi.

Kreikka purjehdus Ilo Sailing 2024

Purjehdusmatka Kreikka 5.–12.10.2024

Tule purjehtijakurssille, päällikkökurssille tai ihan vaan reissuun mukaan nauttimaan Saronicin lahdella purjehtimisesta.

(Täynnä – ilmoittaudu jonoon)

Charter purjehdus Ilo Sailing kippari
Charter purjehdus Kreikka Kroatia Ilo sailing
Charter purjehdus ulkomaat Ilo Sailing
Charter purjehdus ulkomaat Ilo Sailing

KYSY LISÄÄ:

Ilo Sailing purjehduskurssi

info@ilosailing.fi  /   p. 044 0787 854, 044 533 6469   /   Y-tunnus 3206542-3

Purjehduksen opettajat