TÄTÄ SE PURJEHDUS ON!

RETKIKURSSIT

Meillä on ilo jakaa sellaisia purjehdus-oppeja, joihin olemme itse kasvaneet. Vaikka purjeveneessä olet jo perillä astuessasi alukseen, on meillä aina joku päämäärä, retkikohde jonne suuntaamme viikonloppuisin ja kesälomamatkalla. Kursseillamme pääpaino on tietysti purjehduksen opettamisessa, mutta retkikursseilla opit samalla millaista on asua veneessä ja miten päivittäiset etapit valitaan.

Retkikurssit kestävät kahdesta päivästä viikkoon, ja ne räätälöidään aina tapauskohtaisesti, tietysti sää huomioon ottaen. Lähtö ja paluusatama voivat olla samoja, tai sitten purjehditaan kohteeseen, josta palataan kotiin muulla kulkuneuvolla. Majoittuminen retkikursseilla on aina veneessä. Välillä voimme olla isoissa vierassatamissa, joissa on kaikki palvelut ravintoloineen, ja välillä taas kauniissa luonnonsatamissa. Pyrimme huolehtimaan aina siitä, että pääsemme peseytymään kunnolla joka ilta. Ruoat valmistamme pääsääntöisesti veneessä tai saarten grillipaikoilla ennalta suunnitellun menun mukaisesti.

Retkikurssi purjehdus Ilo Sailing
Retkipurjehdus kurssi Ilo Sailing
Retkipurjehdus kurssi Ilo Sailing
Retkipurjehdus sauna Ilo Sailing
Retkipurjehdus kurssi Ilo Sailing
Retkipurjehdus kurssi Ilo Sailing

ILMOITTAUDU JA KYSY LISÄÄ:

Lisäkursseista informoidaan myöhemmin.
Seuraa meitä somekanavissa niin sinulla on ilo kuulla niistä ensimmäisenä!

Purhejus kurssi kokemuksia

Purjehtijakurssin jatkokurssilla pääsimme kertaamaan ja testaamaan aiemmin kerättyjä oppeja purjehduksesta sekä käytännössä harjoittelemaan useaan kertaan mm. rantautumisia, navigointia ja eri manöövereitä.

Retkikurssissa parasta oli, että pääsimme näkemään useampia erilaisia satamia ja suunnittelemaan reittiä myös oman kiinnostuksen mukaan. Retkikurssilla pääsee lisäksi kokemaan veneilyarkea yöpymisineen ja ruoanlaittoineen, missä on ihan oma tunnelmansa! Samanmielisen miehistön kanssa vietetyt yhteiset saunahetket, illalliset ja auringonlaskut upeissa saaristomeren maisemissa olivat kyllä kesän kohokohtia!

Katja on huolellinen kippari, joka antoi meille vastuuta ja jonka kanssa oli aina turvallinen olo purjehtia. Arvostin myös Katjan esimerkillistä toimintaa sekä oppeja vastuullisesta ja kestävästä tavasta toimia vesillä ja luonnossa.

Anna N

Purjehdus kurssi kokemuksia
Ilo Sailing purjehduskurssi

info@ilosailing.fi  /   p. 044 0787 854, 044 533 6469   /   Y-tunnus 3206542-3

Purjehduksen opettajat