PÄÄLLIKÖN NATSAT KIIKARISSA?

SAARISTOPÄÄLLIKKÖKURSSI

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia kipparoimaan venettä. Saaristopäällikkökurssilla opit toimimaan purjeveneen päällikkönä eli tuttavallisemmin kipparina tutuilla vesillä valoisalla. Ikää vaaditaan vähintään 16 vuotta ja purjehduskokemusta vähintään 100 merimailia. Sinulla täytyy olla myös saaristolaivurikurssin tai navigointi 1 -kurssin tasoinen navigointiosaaminen.

Kurssin painopistealueet ovat kipparointi, turvallisuus, reittisuunnittelu ja navigointi.
Kurssilla opit valmistelemaan veneen merelle, syvennät osaamistasi purjehtimisessa, opit tekemään reittisuunnitelman ja huomioimaan sääolosuhteet, ymmärrät veneen huolto- ja korjaustoimenpiteitä, opit muonittamaan ja varustamaan veneen retkelle. Kurssin jälkeen sinulla on valmius suorittaa saaristopäällikkötutkinto, joka tarvitaan esimerkiksi kansainvälisen huviveneenkuljettajankirjan saamiseen.

Jokaiselle purjehtijakurssille ja retkikurssille voidaan ottaa saaristopäällikkökurssilainen. Soita, niin katsotaan sinulle sopiva kurssi.

Saaristopäällikkö kurssi Helsinki
Saaristopäällikkö kurssi Helsinki Ilo Sailing
Saaristopäällikkö kurssi Helsinki Ilo Sailing
Saaristopäällikkö kurssi Helsinki Ilo Sailing
Saaristopäällikkö kurssi Ilo Sailing Helsinki
Saaristopäällikkö kurssi Ilo Sailing Helsinki

KYSY LISÄÄ:

Seuraa meitä somekanavissa niin saat tietää tulevista kursseista ensimmäisenä!

Purhejus kurssi kokemuksia

Saaristopäällikkökurssilla käytiin monipuolisesti läpi päällikön tehtävät sekä teoriassa että käytännössä. Pieni ryhmä mahdollisti oppilaiden tason huomioimisen, henkilökohtaisen ohjauksen ja monipuolisen harjoittelun. Opettajien pitkä kokemus ja turvallisuuden huomioiminen kaikissa tilanteissa loi hyvät edellytykset oman osaamisen vahvistumiselle. Retkimuotoisella kurssilla tunnelma oli välitön ja rento.

Teijo Lehtinen

Purjehdus kurssi kokemuksia
Ilo Sailing purjehduskurssi

info@ilosailing.fi  /   p. 044 0787 854, 044 533 6469   /   Y-tunnus 3206542-3

Purjehduksen opettajat