Purjehdus Kreikka
5.–12.10.2024

Purjehdus
Kreikka
5.–12.10.24

Purjehdusloma ja purjehduskurssi Kreikassa

Järjestämme purjehdusretken lokakuussa Kreikkaan. Tuohon aikaan Kreikassa sekä meri että ilma ovat keskimäärin +25°C, eli juuri sopiva lämpö meille suomalaisille. Lähdemme Ateenan läheltä, päivisin purjehdimme ja illat vietämme viehättävissä postikortti-tyyppisissä kylämaisemissa. 

Retkellä voit suorittaa purjehtijakurssin, purjehtijakurssi jatkon tai saaristopäällikkökurssin. Mukaan voit toki lähteä ihan vain nauttimaan ja viettämään upea purjehdusloma. Aikaisempaa purjehduskokemusta et tarvitse. 

Lähtötasovaatimukset saaristopäällikkökurssille:  Tutustu

Kreikka saaristopäällikkökurssi ilo sailing
Kreikka purjehduskurssi ilo sailing
Kreikka purjehtijakurssi ilo sailing

Matka on viikon mittainen, lauantaista lauantaihin. Veneet ovat uudehkoja, 44-54 jalkaisia ja niissä majoittuu mukavasti 8-10 henkilöä. Majoitumme veneessä, kahden hengen hyteissä, joko suojaisissa kyläsatamissa tai luonnonsatamissa.

Jos sinulla on jo kokemusta Suomessa purjehtimisesta, tällä matkalla opit uusina asioina esimerkiksi, miten rantaudutaan kyläsatamien rantakivetyksiin perä edellä, keula-ankkuria käyttäen. Myös luonnonsatamiin rantautuminen on hiukan erilaista kuin Suomessa. Matkalla oppii uusia asioita purjehtimisesta, mutta ennen kaikkea reissu on huikean hieno kokemus jossa myös tutustuu uusiin saman henkisiin ihmisiin.

Aamiaiset valmistamme itse veneessä, kuten myös lounaat esimerkiksi luonnonsatamiin pysähtyen. Iltaisin rantaudumme idyllisiin saaristokyliin ja voimme nauttia illallisen ravintolassa. Matkan hinta on ilman kurssia 930 € ja kurssin kanssa 980 €. Lentoliput jokainen hankkii itse, hinnat ovat arviolta 350–400 € ruumaan menevän laukun kanssa. Veneessä syötävät ruoat, satamamaksut ja diesel maksetaan yhteisesti venekassasta, jota varten tulee varata n. 150€/hlö. Kippari ei osallistu venekassaan.

Purjehdusloman ohjelma

Teams-tapaaminen 10.9. klo 19
Lähtijöiden lyhyt esittely, matkajärjestelyjen läpikäynti, mahdolliset kysymykset pakkauslistoista (toimitetaan etukäteen lähtijöille), itse purjehdukseen ja veneellä asumiseen liittyvien asioiden läpikäynti. Venejaot, jos lähtijöitä on enemmän kuin yksi vene.

Lento Ateenaan la 5.10.
Halutessaan voi ottaa aikaisemmankin lennon ja tutustua vaikka muutaman päivän ajan Ateenan kaupunkiin.

Lähtöjärjestelyt ja köydet irti la 5.10.
Tapaaminen klo 11 Alimos Marina -venesatamassa. Kaupassa käynti ennalta tehdyn kauppalistan mukaisesti. Tavoitteena on, että lähdetään ensimmäiseen etappisatamaan jo lähtöpäivänä. Edellytyksenä on se, että vene saadaan ajoissa. Virallinen check-in aika on klo 17.

Su 6.–to 10.10.
Aamupäivisin purjehditaan ennalta mietittyyn lounaspaikkaan. Iltapäivisin rantaudutaan uuteen kyläsatamaan. Iltaisin voi tutustua kylään ja nauttia illallisen ravintolassa. Ainakin yhtenä yönä yövytään luonnonsatamassa. 

Pe 11.10.
Paluu Alimos Marinaan. Veneen tarkistus, pakkaaminen paluumatkaa varten ja vimeisen illan vietto.

La 12.10.
Veneen luovutus ja lähtö kohti lentokenttää ja kotia.

 


Matkan varaus
Varaa paikkasi täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake ja tutustu peruutusehtoihin. Ilmoittautuminen on sitova. Lennot voit ostaa sen jälkeen, kun olet saanut meiltä vahvistuksen venepaikasta. 

Matkan maksaminen
Lasku lähetetään sähköpostilla ja se erääntyy seuraavana päivänä matkan alkamisesta. Varaudu esittämään kuitti maksupäivänä matkalla (Ilo Sailing ei kuulu kilpailu- ja kuluttajaviraston matkapakettilain mukaisen vakuusrekisteriin, minkä vuoksi matka veloitetaan vasta matkan alettua eikä ennen matkaa). Laskuttava yritys on Ilo Sailing Adventures 1604650-5.

Peruutusehdot
Tutustuthan toimitusehtoihimme
(MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT ULKOMAAN PURJEHDUKSILLA JA KOTIMAAN YLI 24 H RETKIPURJEHDUKSILLA)

 

Jos sinulla on kysyttävää, soita: Teemu Kullas 044 533 6469 tai Katja Kopra-Kullas 044 0787 854 tai lähetä sähköpostia info@ilosailing.fi

KREIKKA RETKIPURJEHDUSKURSSI 5.–12.10.2024

Osallistun kurssille:

Ilmoittautuminen on sitova. Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.

13 + 11 =

Ilo Sailing purjehduskurssi

info@ilosailing.fi  /   p. 044 0787 854, 044 533 6469   /   Y-tunnus 3206542-3

Purjehduksen opettajat